The Leading Startup Event

World’s Largest Developer Expo Series

  • 19-21 August
  •   Newyork  2023
  • Edition
00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

WHY JOIN EXHIBIT About Event Conferece

World’s Largest Developer Expo Series

This year’s sessions will feature leaders from across bring, evening Abundantly saw. They’re Herb of said of waters second second so morning fruitful own stars green beast. Second brought whales shall lights spirit fruitful every creepeth likeness have divided gathering. Have female living fill fish, 

+
Our Visionary Speakers
International Sponsors
+
Workshops We offer
+
Event Participants

LISTEN TO THE Event Speakers


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sites/new.brazilianigamingsummit.com/wp-content/themes/exhibz/components/editor/elementor/widgets/speaker.php on line 153

1

GET EXPERIENCE

Shift your perspective on digital business

How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamic s change? Find out from those leading the charge.

SCHEDULE DETAILS Information of Event Schedules

World is committed to making participation in the event a harassment free experience for everyone, regardless of level of experience, gender, gender identity and expression

19:00

Coquetel de Boas-Vindas

8:30

Recepção e Credenciamento

9:00

Abertura Oficial do Evento

9:10

Palestra de Abertura

Impacto Positivo do Setor de Jogos na Economia Brasileira (30min)

9:40

Embaixadores

Papéis e Responsabilidades (20min)

10:00

Palestra

A Inteligência Brasileira para Ter Sucesso nos Negócios (30min)

10:30

Coffee break

(30 min)

11:15

Regulamentação das Apostas Esportivas e Loterias no Brasil

Expectativas e Perspectivas (1h15)

12:15

Visão Empresarial das Loterias no Brasil

(45min)

13:00

Almoço

(1h30)

14:30

Palestra Patrocinada

(15min)

14:45

Painel

O que a Lei Permite e Não é Explorado (45min)

15:30

Painel

Outras Modalidades de Jogos e o Cenário Brasileiro (45min)

16:15

Coffee break

(30 min)

16:45

Painel

Diferenciais dos Operadores que Têm Sucesso no Brasil (1h)

17:45

Palestra

Jogo Responsável e Suas Obrigações (40min)

18:15

Encerramento do 1º Dia

18:30

Coquetel Oficial – Sky Hall

Coquetel Oficial – Sky Hall

9:00

Recepção

9:30

Palestra - Regulamentação

Os aspectos Positivos da Regulamentação (Contratações, Economia, Turismo, etc.) (45 min)

10:15

Painel

Cyber Security - Segurança no Jogo (45min)

11:00

Coffee break

(30min)

11:30

Painel

Pagamentos no Brasil / Legalidade e Compliance (1h)

12:30

Pagamentos no Brasil / Legalidade e Compliance

(1h)

13:15

Almoço

(1h30)

14:45

Painel

Modelos de Afiliação em um Mercado de Sucesso (1h30)

16:15

Palestra Patrocinada

(15min)

16:30

Coffee break

(30min)

17:00

Painel

Operadores de Apostas Esportivas

18:25

Encerramento Oficial do Evento

PRICING PLANS Get your Ticket

EARLY BIRD

EARLY BIRD

$219

500/500

Enter Promotional Code

Buy Ticket

All prices exclude 25% VAT

EARLY BIRD
REGULAR

REGULAR

$399

350/500

Enter Promotional Code

Buy Ticket

All prices exclude 25% VAT

REGULAR
PLATINUM

PLATINUM

$699

250/500

Enter Promotional Code

Buy Ticket

All prices exclude 25% VAT

PLATINUM

INFO UPDATE Latest News

https://brazilianigamingsummit.com/author/admin/

Met Gala planner to

There’s such a thing as “too much information”, especially for

https://brazilianigamingsummit.com/author/admin/

West Elm Exhibz light

There’s such a thing as “too much information”, especially for

https://brazilianigamingsummit.com/author/admin/

New Digital Man beast

There’s such a thing as “too much information”, especially for

REACH US Get Direction to the Event Hall

HURRY UP! Book your Seat

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?