December 1 and 2, 2021
São Paulo – Brazil

Brazilian iGaming Summit

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Why attend the event?

The hybrid event will featurequality networking, lectures, exhibitions and an environment designed for the success and experience of the participants.

The participation of important figures from the global market, gathered in person and through the internet.

Networking

An excellent opportunity to reconnect and meet new people to enrich your network.

1

New People

New speakers, operators, affiliates and entrepreneurs who will participate for the first time.

2

Renewed Content

Lectures and panels with the presence of new figures, a new agenda and big names in the sector.

3

Celebration

The iGaming Awards will be the industry's first prize and celebrate our country's return to the world's itinerary.

4

Palestrantes

Andre Gelfi

Diretor Geral, Betsson Brasil

Leonardo Baptista

CEO & Co-Founder, Pay4Fun

Luis Felipe Maia

Co-Founcer, FYMSA

Thomas Carvalhaes

Regional Director - Brazil and Latin America at Hero Gaming

Waldir Marques

Subsecretário de Prêmios e Sorteios Min. da Eco.

Victor Arias

Vice President LATAM at Pragmatic Play

Fernando Garita

Gaming Consultant | Head of Business Development Betcris

Roberto Brasil Fernandez

Advogado sênior na Brasil Fernandes Advogados

Flavio Raimundo

Co-founder do Inst. Brasileiro de Mkt. de Afiliados

Natália Nogues

Control + F5

SPEECHES

Renewed and current content

Panels and lectures with important professionals in the sector, bringing new content and addressing the essential topics for the success of your operation.

SCHEDULE DETAILS Information of Event Schedules

World is committed to making participation in the event a harassment free experience for everyone, regardless of level of experience, gender, gender identity and expression

7 PM

Welcome Drinks

8:30 AM

Registration and Badge Collection

(30 min)

9 AM

Official Opening

(10min)

9:10 AM

Opening Keynote

The Positive Impact of the Gaming Sector on the Brazilian Economy (30min)

9:40 AM

Ambassadors

Roles and Responsibilities (20min)

10 AM

Brazilian Intelligence for Business Success

(30min)

10:30 AM

Coffee break

(30 min)

11 AM

Regulation of Sports Betting and Lotteries in Brazil

Expectations and Perspectives (1h15)

12:15 PM

Corporate Vision of Lotteries in Brazil

(45min)

1 PM

Networking Lunch

(1h30)

2:30 PM

Sponsored Presentation!

(15min)

2:45 PM

Panel

What is Legal and What is Not Explored (45min)

3:30 PM

Panel

Other Gaming Verticals and the Brazilian Scenario (45min)

4:15 PM

Coffee break

(30 min)

4:45 PM

Panel

Differentials of successful operators in Brazil (1h)

5:45 PM

Responsible Gambling and its obligations

(40min)

6:25 PM

1st Day Closing Message

6:30 PM

Official Cocktail

9 AM

Reception

(30min)

9:30 AM

The positive aspects of Regulation (Job Offer, Economy, Tourism, etc.)

(45 min)

10:15 AM

Panel

Cyber Security - Game Security (45min)

11 AM

Coffee break

(30min)

11:30 AM

Panel

Payments in Brazil / Legal and Compliance (1h)

12:30 PM

Panel

Game Providers (45min)

1:15 PM

Networking Lunch

(1h30)

2:45 PM

Panel

Affiliate Models in a Successful Marketplace (1h30)

4:15 PM

Sponsored Presentation

(15min)

4:30

Coffee break

(30min)

5 PM

Panel

Sports Betting Operators

6:25 PM

Official Closing

Master Sponsor

Sponsors

Exhibitors

Main Strategic Partner

Strategic Partners

Media Partners

Get your ticket

Early Bird

Early Bird

R$800

Networking Pass / Conference Room / Live Streaming & Video Recorded / Food & Beverages

Until October 31st

Buy

Early Bird
ESPECIAL VIP

ESPECIAL VIP

R$850

Acesso completo + 2 hrs private meeting room (agendamento necessário)

8/25

Poucas unidades disponíveis!

COMPRAR

ESPECIAL VIP
Regular

Regular

R$1000

Networking Pass / Conference Room / Live Streaming & Video Recorded / Food & Beverages

From November 1st

Soon

Regular

Location & Informations